Fashion & furniture

Juffrouw Jansen nieuwe collectie

WHAT ABOUT - SHOP FOR FASHION & FURNITURE - nu open in Haarlem! Check onze winkel in de Schagchelstraat 21zw, hartje Haarlem.
Onze openingstijden zijn: woensdag t/m vrijdag: 11.00-18.00 uur en zaterdag 11.00-17.00 uur. De eerste zondag van de maand kun je terecht van 12.00-17.00 uur. We zijn ook op afspraak te bezoeken, bijvoorbeeld in de avonduren; neem contact met ons op voor jouw private shopping experience.
Uiteraard shop je online 24/7 :-)


Fashion & furniture shop je nu bij What About, online of in onze winkel in Haarlem. Bij What About kun je o.a. terecht voor de meubels van Fest Amsterdam en Puik design, beide bekend om hun Dutch Design. Maar ook het Bosnische merk Gazzda is bij ons verkrijgbaar en die leuke woonaccessoires en verlichting van het Haarlemse merk Jokjor. Bekijk de meubels in onze showroom in de Schagchelstraat in Haarlem; je kunt de tafels en stoelen uitproberen en stalen bekijken van de stoffen en houtsoorten. Naast de furniture verkopen we ook fashion, o.a. van de merken Juffrouw Jansen, Coster Copenhagen en het Haarlemse merk Miss Green. Nieuw in onze fashion-collectie zijn de merken OUI en Lanius; twee merken uit Duitsland van zeer mooie kwaliteit. We combineren alle merken graag met elkaar en laten je zien hoe jij thuis alles mixt en matcht. Kom langs bij What About in Haarlem of shop verder op onze website.

                
      

betaalmethodenGRATIS VERZENDEN DOOR HEEL NEDERLAND - 14 DAGEN BEDENKTIJD
PERFECTE BASICS - ZAKELIJKE KLEDING VOOR DE WERKENDE VROUW - KWALITEITSMERKEN
DUTCH DESIGN VOOR BETAALBARE PRIJZEN - FRAAI GEMAAKTE MEUBELS - SNELLE LEVERTIJD