Fashion & furniture

We hebben besloten om in deze woelige tijden ons huurcontract niet te verlengen. Dit betekent dat wij begin juni ons pand in de Schaghelstraat in Haarlem zullen verlaten. We zijn dus nog maar een paar weekjes open. Gedurende deze laatste weken geven we op alle oudere collecties 50% korting. Maar daarnaast hebben we de afgelopen tijd ook nieuwe collecties binnen gekregen en ook daar geven we een leuke korting op van 20-30%.

Kom je nog even gezellig buurten, een bakkie doen en een goede deal scoren? Je wilt vast nog wel iets leuks om jezelf toch te verwennen in deze barre tijden (je haar zit tenslotte binnenkort ook weer goed). Mocht je niet tijdens de gewone openingstijden kunnen/willen, dan regelen we een ander tijdstip waarop je gezellig privé kunt rondstruinen (en bijkletsen)

Groet,
Norbert & Sandra

PS We gaan nog steeds door met onze online winkel en zijn daarnaast ook nog aan het kijken naar de mogelijkheid van een pop-up store. We houden je op de hoogte

Pakken voor dames - comfortabel en elegant

WHAT ABOUT - SHOP FOR FASHION & FURNITURE

Fashion & furniture shop je nu bij What About! Bij What About kun je o.a. terecht voor de meubels van Fest Amsterdam en Puik design, beide bekend om hun Dutch Design. Naast de furniture verkopen we ook fashion, o.a. van de merken Juffrouw Jansen, Coster Copenhagen en het Haarlemse merk Miss Green. Nieuw in onze fashion-collectie zijn de merken OUI en Lanius; twee merken uit Duitsland van zeer mooie kwaliteit. We combineren alle merken graag met elkaar en laten je zien hoe jij thuis alles mixt en matcht. 

OUI blouse wit Behangcirkel KEK Amsterdam delftsblauw Coster Copenhagen fashion                
      

betaalmethodenGRATIS VERZENDEN DOOR HEEL NEDERLAND (MINIMUM ORDERBEDRAG 25,00)- 14 DAGEN BEDENKTIJD
VERZENDEN NAAR DUITSLAND EN BELGIE VOOR 6,95 (MINIMUM ORDERBEDRAG 25,00)
PERFECTE BASICS - ZAKELIJKE KLEDING VOOR DE WERKENDE VROUW - KWALITEITSMERKEN
DUTCH DESIGN VOOR BETAALBARE PRIJZEN - FRAAI GEMAAKTE MEUBELS - SNELLE LEVERTIJD