Events

Wij organiseren regelmatig evenementen in onze winkel. Ook verhuren we onze winkel aan derden; dus als je een ruimte zoekt in het centrum van Haarlem voor jouw cursus, evenement of bijeenkomst, neem contact met ons op!

Op de agenda:

.....

Kom kijken! Onze nieuwe fashioncollecties zijn binnen!

OUI pantalon ruitjesInmiddels zijn er al heel wat dozen uitgepakt, truien opgevouwen, jurken opgehangen en blousjes gestreken - de nieuwe collecties zijn binnen! 

De damesmodemerken OUI, Lanius, Coster Copenhagen, Juffrouw Jansen en Miss Green hebben al heel wat moois naar onze winkel gestuurd. En we hebben dat natuurlijk op onze eigen manier gestyled en gecombineerd met elkaar - zoals je van What About gewend bent.

Het is dan ook weer tijd om jou uit te nodigen om de nieuwe collecties te komen ontdekken. We organiseren speciale avond- en zondagopeningen, om iedereen de gelegenheid te geven om te kunnen komen  kijken, te passen en advies te krijgen, als je daar behoefte aan hebt. Natuurlijk schenken we een gezellig kopje koffie of thee of een glaasje. Neem een vriendin mee, als je dat leuk vindt!

De data zijn als volgt:

zondag 6 oktober vanaf 13.00 uur

dinsdag 8 oktober vanaf 19.30 uur