OUI

OUI

De wortels van het merk Oui gaan meer dan een halve eeuw terug toen Paula en Mendel Gottesdiener het fundament legden tijdens de economische bloei in de jaren 1950 voor een familiebedrijf dat nog steeds sterk is vandaag met de derde generatie aan het roer. De collectie, zowel toen als vandaag, was altijd al de ster! Onderscheidend en uniek. Moderne silhouetten, glamoureuze details. Een delicate ontmoeting van schijnbaar verschillende details.

Knitwear ...
vakmanschap ten volle vieren. Fijn en zacht. Elegant en licht. Warm en knus. De huid strelen. Decoratief en toch uiterst comfortabel.

Prints ...
die de collectie opfleuren, kleuren, inspiraties en passies van het seizoen combineren. Een uitdrukking van pure joie de vivre. Elk stuk is vol passie en het verlangen om speciaal te zijn, anders. Een combinatie van tegenstrijdigheden en toch een harmonieuze eenheid.

Aandacht voor detail ...
en duidelijke lijnen. Altijd geïnspireerd door wereldwijde trends. Stijlvol en altijd spannend. Uniek - vrouwen die onze stijl dragen, vallen op. Modieus en moeiteloos modebewust. Verrassend, inspirerend en vol joie de vivre. Vandaag blijft de derde generatie dit bedrijf met groot succes runnen, met 1.000 verkooppunten in Duitsland en net zo veel in het buitenland.

Kleuren en ontwerp
Een nieuwe kleur debuteert in dit programma wanneer warm rood koel roze ontmoet. Deze combinatie wordt gekalmeerd door een neutraal grijs en gebroken wit met accenten in neonroze. Positieve elementen zoals harten, stippen en smilies in frisse en brutale kleuren roepen een glimlach op je gezicht op. Vrouwelijke elementen worden sportief opgesplitst en geïmplementeerd, altijd met een knipoog.

Materiaal
Of het nu gaat om omkeerbare doublé jacquards of fijn breigoed in alle vormen - het gaat allemaal om KNIT!

Uiterlijk & silhouetten
Roze en rood zijn de moderne hoofdkleuren in dit programma. De sportiviteit wordt geaccentueerd door gestreepte afwerkingen en strepen op de zoom. Deze worden weer opgebroken door vrouwelijke details in de vorm van geborduurde harten op de mouwen. Pure luxe! 

View as Grid List

Items 1-12 of 14

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 14

Page
per page
Set Descending Direction