OUI

De wortels van het merk Oui gaan meer dan een halve eeuw terug toen Paula en Mendel Gottesdiener het fundament legden tijdens de economische bloei in de jaren 1950 voor een familiebedrijf dat nog steeds sterk is vandaag met de derde generatie aan het roer. De collectie, zowel toen als vandaag, was altijd al de ster! Onderscheidend en uniek. Moderne silhouetten, glamoureuze details. Een delicate ontmoeting van schijnbaar verschillende details.

Knitwear ...
vakmanschap ten volle vieren. Fijn en zacht. Elegant en licht. Warm en knus. De huid strelen. Decoratief en toch uiterst comfortabel.

Prints ...
die de collectie opfleuren, kleuren, inspiraties en passies van het seizoen combineren. Een uitdrukking van pure joie de vivre. Elk stuk is vol passie en het verlangen om speciaal te zijn, anders. Een combinatie van tegenstrijdigheden en toch een harmonieuze eenheid.

Aandacht voor detail ...
en duidelijke lijnen. Altijd geïnspireerd door wereldwijde trends. Stijlvol en altijd spannend. Uniek - vrouwen die onze stijl dragen, vallen op. Modieus en moeiteloos modebewust. Verrassend, inspirerend en vol joie de vivre. Vandaag blijft de derde generatie dit bedrijf met groot succes runnen, met 1.000 verkooppunten in Duitsland en net zo veel in het buitenland.

View as Grid List

Items 1-12 of 58

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 58

Page
per page
Set Descending Direction