Philodendron Xanadu groene plant

In stock
SKU
Floraathome Philodendron Xanadu 27 cm
€ 69,00

Een klein stukje Zuid-Amerikaans oerwoud. Deze groene reus is gemakkelijk in de omgang, hij helpt met zijn grote bladeren je binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken.

Er zijn wel honderden soorten Philodendron, allemaal in de familie van de Aronskelken. De bekendste is de Monstera, de gatenplant. De philodendrons komen van nature uit Zuid Amerika. De planten zijn sterk, doen het goed in de schaduw en zijn daarom makkelijke kamerplanten. De Xanadu heeft geen gaten, zoals de bekende Monstera, maar lange inkepingen in het blad.

Deze groene reus is gemakkelijk in de omgang, hij helpt met zijn grote bladeren je binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken.

Pot: 27 cm
Hoogte: 70 cm
Half licht, half schaduw

Verzorgingstips:
Voor de Philodendron is het belangrijk dat de grond vochtig is. Check de vochtigheid van de grond om de vijf dagen en pas daar de hoeveelheid water aan aan. Zet de plant half in de zon, half in de schaduw. Pas - vooral 's middags - op met direct zonlicht. 

  • Philodendron heeft graag een lichte standplaats, maar geen volle zon. 

  • Matig water geven, de kluit mag licht vochtig zijn, maar geen voetbad hebben.

  • Eens in de twee weken een beetje plantenvoeding is voldoende. 

  • Het komt zelden voor dat een Philodendron binnen bloeit. Overkomt het je, knip dan de bloemen weg. Ze onttrekken veel energie aan de plant en hebben een nogal aanwezige geur. 

More Information
Merk No
Write Your Own Review
You're reviewing:Philodendron Xanadu groene plant