T-shirt Alex van Miss Green in coral red

In stock
SKU
Miss Green t-shirt Alex red 448
€ 29,95

Miss Green heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de allermooiste V-hals. En zie hier het resultaat na een serieuze stemming: niet te hoog, maar ook zeker niet te laag. Very classy dus, en nog zacht ook.

Miss Green heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de allermooiste V-hals. En zie hier het resultaat na een serieuze stemming: niet te hoog, maar ook zeker niet te laag. Very classy dus, en nog zacht ook. Het model is aansluitend, zonder strak te zitten. Ideaal dus onder een vest of een trui. Tot slot geeft de three needle stitch in de zijnaad je een verzorgde touch.

Red

Deze heerlijke zomerse rood is een echte must have dit seizoen. Ze valt perfect te combineren met onze overige items. Wist je dat je met de accentkleuren rood (of geel – more to come) je outfit net even de spannende draai geeft die het verdient. Een streepje rood onder een mouw of tailleband maakt je outfit net af. Onze rood van dit seizoen neigt meer naar een koraalrood dan een knalrood en heeft een licht oranje ondertoon. Met dank aan één van onze klanten die ons hier terecht op wees.

Merk: Miss Green
Materiaal: 95% organic cotton, 5% elastan 

More Information
Merk N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:T-shirt Alex van Miss Green in coral red